๐Ÿ™‚ Mei 2018

Beste Cathrien

Hartelijk bedankt voor de langdurige begeleiding van mijn zoon.

Je heb met heel veel geduld en liefde mijn zoon begeleid nadat ik doorgestuurd was na speltherapie vanwege de motorische problemen en zijn gedrag dat versterkt was door alles wat hij meegemaakt had. En hij ook totaal niet voor zichzelf durfde op te komen. Hij heeft HMS waardoor er motorische problemen zijn en zelfs revalidatie in Rijndam niet veel geholpen heeft.

Maar bij jou is hij heel erg opgeknapt en vooruit gegaan. Ook doorgestuurd naar manuele therapeut voor zijn nek, wat goed was.

Hij had veel last van buikpijn en nekpijn, ook dat is met MRT steeds minder geworden. Ook al was het voor hem niet altijd makkelijk om elke dag zijn oefeningen te doen, hij ging graag naar jou toe, en dan met liefde en geduld legde je hem weer uit waarvoor het goed was, en dan ging hij er weer tegenaan omdat hij merkte dat het goed werkte.

Ik ben heel blij dat hij MRT bij jou heeft gedaan, jij constateerde gelijk waar het probleem zat, zijn motorische ontwikkeling was niet goed en op sociaal/emotioneel gebied liep hij achter, ik vond gelijk gehoor en begreep je waar en hoe het probleem zat. Vol begrip en luisterend oor kon ik mijn verhaal doen waar ik tegen aan liep met mijn zoon. Ook op school bemerkte ze dat het steeds beter met hem ging ten tijde van MRT training. Intussen zit hij al in HAVO 3 en gaat heel goed op school. Geen uitval meer gehad sinds hij klaar is met MRT training.

Hij heeft vooral geleerd hoe hij met boosheid om moet gaan, en wat te doen bij pijn in de nek of buik. En hoe hij zijn grenzen aan moet geven.

Ook tijdens de MRT training begeleide je niet alleen mijn zoon, maar kon ik altijd met jouw in gesprek voor advies als ik ergens tegenaan liep met hem.

Mijn petje af voor alles wat je voor mijn zoon gedaan heb en (mij) betekent heeft.
We raden iedereen aan die kinderen hebben die met problemen kampen om aan te kloppen bij jou.
Ik wens je nog vele succesvolle jaren toe waarin veel kinderen mogen opknappen.

Hartelijke groeten.

Privacy Policy

Wij gebruiken coockies om de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. Kijk op onze privacy policy voor verdere details.

Onderhoud

De website is momenteel onder constructie. Het is mogelijk dat niet alle pagina's bereikbaar zijn. Sorry voor dit ongemak