Even voorstellen

Ik ben Maurits van Persie en sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut en neuro-ontwikkelingstherapeut.

Na mijn studie voor fysiotherapeut ben ik mee gaan helpen in de praktijk en heb daar kennis gemaakt met de aanpak van motorische en ontwikkelingsproblemen op een manier die veel breder en dieper gaat dan ik heb meegekregen vanuit de fysiotherapie. Hierdoor is mijn interesse in de ontwikkelingsneurologie en de daarbij behorende mogelijkheden waarmee ik kinderen kan helpen vergroot, wat me uiteindelijk heeft gedreven om in de praktijk te stappen en deze therapie eigen te maken.

Maurits van Persie
Maurits van Persie

In de afgelopen jaren hebben we onze kennis en onderbouwing verder verdiept en verbreedt middels verschillende cursussen en zelfstudie. Het is heel mooi hoe de verschillende visies kunnen samenkomen om uiteindelijk kinderen nog beter te kunnen helpen. Tot op de dag van vandaag blijven er nieuwe ontwikkelingen en inzichten opkomen die de therapie nog verder kunnen aan vullen.

Tijdens mijn opleiding en afgelopen werkjaren heb ik ervaring opgedaan in algehele, orthopedische (zowel reguliere als sport gerelateerd) als neuro-revalidatie. Daarnaast heb ik meerdere bij- en nascholing gevolgd voor o.a. orthopedische problematiek, wervelkolom & hoofdpijn, neurologie & ontwikkeling waaronder INPP (Institute for Neuro-Physiological Psychology) en het ITON (Instituut voor toegepaste neurowetenschappen i.s.m. de vrije universiteit van Amsterdam).

Ik hoop nog veel te leren van en in dit werk om daarnaast te genieten van de positieve veranderingen die ik zie bij de kinderen.