Februari 2015


3 jaar geleden zijn we met onze zoon, ondertussen volgen onze 2 dochters ook de therapie, terecht gekomen bij 'juf Cathrien'

Sinds dat onze zoon naar school ging zat hij niet lekker in zijn vel. Hij was altijd een erg ondernemende aanhankelijke jongen maar toen hij naar school ging veranderde hij en was hij erg gefrustreerd en overprikkeld. We wisten thuis niet meer hoe we hem helpen konden. Hij was gestart met medicatie maar dat had op lange termijn ook geen goed resultaat. Via via hoorden we van de mrt praktijk van Persie en daar konden we gelukkig snel terecht.

Toen we de eerste keer bij 'juf Cathrien' waren viel het ons op hoe goed ze hem begreep. Ze kon vertellen waarom hij deed zoals hij deed. We gingen onze zoon een beetje begrijpen. En we voelden ons begrepen. Wat is dat fijn!

Hij mocht direct beginnen met voeten en handen rollen en na een paar weken kon hij starten met de therapie. We merkten al snel verschil.
We moesten hard aan het werk. Thuis elke dag oefeningen doen en rollen en elke week naar therapie. Een luister cd voor de overgevoeligheid van geluid. En ook zat er in zijn nek een blokkade die losgemaakt moest worden volgens de Meijer methode. Het vraagt echt doorzettingsvermogen van ouders en kind maar wat is het mooi om nu na 3 jaar te zien hoe hij functioneert op school, hoe hij emotioneel sterker is geworden en lekker in zijn vel zit.

'juf Cathrien' dank u wel!