Juli 2014


Hier volgt onze ervaring met de praktijk van Cathrien van Persie.

Onze zoon, inmiddels 7 jaar, had de volgende problemen.

Motorische achterstand, erg geprikkeld , moeite om zindelijk te worden en problemen met zijn gehoor.

Door een zus werden we op de hoogte gebracht van deze praktijk, we hebben toen gelijk contact opgenomen. Na een screening bleek een dubbele blokkade in zijn nek en een blokkade in zijn heup. Het zou dus heel goed mogelijk zijn dat onze zoon veel baat zou hebben met de lessen en oefeningen.

We zijn dan ook gestart. Wat erg prettig was dat Cathrien zoveel dingen opmerkte aangaande zijn persoonlijkheid, die wij zelf ook zien. Zoals hij is slim, heeft grenzen en duidelijkheid  nodig etc.

De lessen die hij volgde waren erg gezellig, waardoor hij goed gemotiveerd was. Cathrien is erg enthousiast en warm voor de kinderen.

De oefeningen zijn wel intensief daar ze dagelijks moeten gebeuren, maar ook daar wist Cathrien raad mee.

Om zijn gehoor te verbeteren heeft hij cd’s moeten luisteren, hierin werd hij ook erg goed begeleid. En het resultaat was dat zijn gehoor sterk is verbeterd.

Na verloop van tijd merkte we dat zijn houding verbeterde, dat hij minder geprikkeld was, minder boos werd door onverwachte situaties, kreeg hij meer zelfvertrouwen en is hij meer ontspannen. Op school,  groep 3,  gaat het ook goed, daar ze voorheen wel moeilijkheden hadden.

Alles bij elkaar genomen was het echt de moeite waard en hebben we Cathrien bewonderd over haar inzet  en  begeleiding. Maar vooral ook haar kennis op dit gebied. Heel hartelijk bedankt en we hopen dat er nog veel kinderen op deze manier geholpen mogen worden