Augustus 2015


Goedendag,

We liepen tegen een aantal dingen bij onze zoon aan. Onze (schoon)zus zat elke week met haar zoons bij Mevr. van Persie. Ze was hier zo vol van en daarom hadden we op haar site gesnuffeld en toch maar een aanmeldingsformulier aangevraagd.

Toen we de eerste keer met onze zoon bij haar waren liet ze ons meteen zien wat de zwakke plekken waren. En bij het intakegesprek werd alles uitgelegd. Ze let op dingen waar wij als ouders nooit naar keken. Bijv. een bal vangen. Hij deed dit meer met 1 arm. En zo waren er nog een aantal punten. Al snel daarna was onze zoon wekelijks bij mevr. van Persie. Hier ging hij altijd met plezier naar toe!

Na een paar maanden zagen we al dat hij veranderde.  Het begon met kleine dingen, zoals met het eten: we hadden vaak een nat tafelkleed door omgestoten bekers, maar door de MRT ging dit stukken beter. Na een tijdje zagen we ook verschil in het gedrag. Bijv: hij kwam meer voor zichzelf op. Hij gaf bij vriendjes aan wat hij graag wilde.

We deden trouw elke dag de oefeningen. Dit vergt tijd en hij had er niet altijd zin in, maar door consequent te zijn ging het goed.

Hij kwam steeds beter in zijn vel te zitten:

  • Ging met meer plezier naar school.
  • Hij ging netter schrijven.
  • Het samen spelen ging steeds beter. Enz, enz

Aan het einde van dit traject zagen we weer iets heel bijzonders. Hij houdt totaal niet van knutselen, maar hij had een knutselboek opgezocht en hij ging vouwen. Dit lukte hem ook nooit. Hij kwam altijd om hulp vragen. Hij keek zelf in het boek en hij kreeg het voor elkaar!! Hij kreeg hierdoor ook plezier erin. Hierin zie je ook dat hij zich beter kan concentreren. Dit was ook zeer zwak. Dit geldt ook voor puzzelen. Dit vind hij nu ook leuker.  Zo hebben we echt een aantal dingen waarin hij sterk in vooruit is gegaan. Daar zijn we zeer dankbaar om. Hij heeft een super goede, lieve juf gehad hiervoor. En daarom beveel ik haar aan iedereen aan!!! Je merkt dat ze dit met plezier doet en dat ze elk kind wil helpen. Ze probeert ook voor alles een oplossing te vinden! Juf nogmaals bedankt voor alles wat u voor ons gedaan heeft!

Dankbare ouders!