Juli 2021


In 2017 zijn we gestart bij Cathrien met onze dochter. Op school ging het helemaal niet, had problemen met leren, sociaal/emotioneel was ze heel zwak. In groep 3 was ze blijven zitten.

Ze is de MRT gaan volgen. Een intensief traject van wekelijkse behandeling en oefeningen thuis, zagen we onze dochter groeien en is ze sterk verbeterd in haar zelfvertrouwen, sociaal en emotioneel. Het is een vrolijke meid geworden, anders was ze altijd bang en verdrietig als ze iets niet kon. Met het leren gaat het ook veel beter, ze zit inmiddels op het Voortgezet Onderwijs. Ook is bij haar dyslexie vastgesteld in groep 8, wat veel oploste.

Inmiddels heeft ook onze zoon en andere dochter het traject gevolgd, ook met goed resultaat.

Ik zou de MRT van harte aanbevelen. Cathrien heeft goed inzicht wat er aan de hand is met je kind. Ook de tips die we kregen en de goede begeleiding waren heel waardevol.

Vanaf 2017 tot begin 2021 zijn we wekelijks (soms 2x per week) naar MRT geweest. Soms zwaar, maar we zijn blij dat we het gedaan hebben. We hopen dat Catrhien en Maurits nog veel kinderen mogen behandelen!