September 2017


Twee jaar geleden zijn wij met onze dochter terecht gekomen bij mevrouw van Persie. Onze dochter was toen 8 jaar oud en had nog steeds last van bedplassen. Van alles geprobeerd: van laten plassen als wij naar bed gingen tot plaswekker (daar sliep ze overigens zelf doorheen). We moesten nog steeds een luier om doen en die was ook nog eens tegen de morgen boordevol. Ook merkten wij dat zij het op school pittig had. Rekenen had ze weinig inzicht in en vond ze heel lastig. Ook had ze moeite met lezen. Verder was zij wel een hele vrolijke en rustige meid en had zij zelf geen last van haar mindere resultaten. Ze zag gelukkig zelf wat wel goed ging!

Via familie hoorden wij van mevrouw van Persie en zijn wij open het traject ingegaan. Het was een lang traject, maar na 2 jaar kunnen wij zeggen dat we de ‘gym’ afgerond hebben en kijken wij er op een positieve manier op terug!

We laten onze dochter ’s avonds nog 1x plassen. Zij redt het dan zelf tot de morgen of wordt zelf ’s nachts ineens nog een keer wakker en gaat dan plassen. Ze durft ook bij andere te logeren en vindt het niet raar als ze haar dan nog een keertje laten plassen. Ook zien wij dat door de therapie haar hersenhelften geactiveerd zijn en zij nu sneller dingen oppikt. We hebben een dochter gekregen die verlegen binnenkwam, maar nu zelfverzekerd en vol vertrouwen afscheid neemt!

Bedankt Cathrien! Wij wensen je nog heel veel wijsheid en gezondheid toe om dit mooie werk te doen.