Februari 2014


Sinds februari 2013 ben ik (Peter, 17 jaar uit Aalst) in behandeling bij Cathrien. De klachten waren concentratieproblemen, slecht onthouden, een ‘vol’ hoofd en vooral ontzettend moe. Na op het Vwo te zijn vastgelopen ben ik overgestapt op het Mbo.  Ook daar ging het steeds slechter, en uiteindelijk ben ik via een leraar op school in contact gekomen met Cathrien.

Toen mijn ma belde om een eerste afspraak te maken had Cathrien al een vermoeden wat er met me aan de hand was. Dat vermoeden bleek bij de eerste ontmoeting juist te zijn; de verbinding tussen de twee hersenhelften is niet goed tot stand gekomen, waardoor de linker hersenhelft slecht is ontwikkeld.

Cathrien heeft ons duidelijk uitgelegd wat er precies aan de hand was. Direct bij de eerste afspraak merk je al dat ze zelf een moeder is. Vanuit dat oogpunt kijkt ze met je mee. Elke afspraak kreeg ik oefeningen mee om deze verbinding alsnog tot stand te brengen en mijn linker hersenhelft te ontwikkelen.

Binnen enkele maanden was het resultaat al goed te merken. Ik kreeg weer plezier in mijn leven, was vaak vrolijker en had veel meer energie. Ook concentratie is een stuk vooruit gegaan.

Na ruim een jaar is ons doel bijna bereikt. Mijn leven kan ik nu normaal leiden, zonder dat het beheerst wordt door vermoeidheid.  Mijn ouders en ik willen Cathrien hier heel hartelijk voor bedanken. Het is mooi om te zien hoe ze iemand die echt vastgelopen is helpt, en het resultaat is bijzonder.

Bedankt Cathrien!